Suhtelisen siin vahepeal Napoleoniga ja saan nõnda aru, et ta soovib antud üritusest lahkuda ja üldse antud lehe jne sulgeda.
Ma ise sooviks veel jätkata kuniks aega ja jaksu on. Kõikse suurem mure on hetkel, kuidas ma andmebaasile ligi saaks, et uusi mänge teha (just tabelite osa), hetkel pole õnnestunud mul serverile ligi pääseda (samas võib kogu asja ka lihtsalt excelis ära teha). Kui nüüd peaksime mängudega jätkama siis edaspidi hakkab panuste kogumine ja väljamakse toimuma läbi minu pangakonto.
Kuna nüüd jääb järgi põhimõtteliselt ainult üks isik, kes mänge korraldab siis tegelikult tahaks jubedalt, et keegi veel kampa tuleks - välistamaks sarnast olukorda, mis kunagi HV's juhtus (mitte, et mul peaks näpud sügelema teiste raha järgi aga küsimus pigem usalduses antud mängu/korralduse suhtes).
Sitt jutt lühidalt kokku võttes, kas jätkame peale JJ62 mängu üldse või paneme poe kinni ning igaüks toimetab edaspidi omaette ?
Teine teema, mis pikalt õhus on olnud, kas keegi oleks valmis appi tulema asja korraldama ? Mingit hullu tööd see iseenesest ei nõu, vaja lihtsalt jälgida, millal mäng lõppema hakkab, uus mäng teha ning siis piletid osta ja võitude väljamaksed teha.
Seega 10 nädalat on nüüd aega otsustada, mis edasi saab